Cestno-terénny kráľ Touareg dostane facelift + aktualizácia informácií a 2 x video

Touareg druhej generácie máme na trhu od roku 2010,ktorý sa stále dobre predáva,pre jeho dobré jazdné vlastnosti na ceste ale i v teréne, tiež slušná nízka spotreba na auto takej kategórie. Je logické,že po takom čase ho čaká menší facelift. Touareg II je veľmi pekný a podľa mojho názoru na ňom nie je čo zmeniť - je to doslova dokonalosť na ceste!

Decentné zmeny dizajnu, dbá sa hlavne na techniku

Podľa dosiaľ zverejnených fotografií pôjde len o minimálne kozmetické zmeny v prednej a zadnej časti vozidla. Facelift sa designom priblíži faceliftu Tiguanu a novému Golfu 7.
Čo sa týka zmien v interiéri vozidla, tie sú len v rovine dohadov a pravdepodobne príde iba k zmene inovatívneho infotainment systému ako aj u Golfa 7 generácie.
Najväčšia zmena sa dotkne srdca tohoto luxusného SUV. Súčasnému 3.0 V6 TDI zo svojimi 180kW/245 konskými silami bol zvýšený výkon až na 260 koní. Novinkou v motorizácii v tomto segmente vozidiel bude štvorvalcový vznetový biturbo motor 2.0 TDI s výkonom 225 koní . Takže aj pri vozidlách Touareg VW sleduje celosvetový trend v znižovaní objemu motora a zvyšovaní výkonu. Pôjde teda o oveľa úspornejšie SUV z dielne VW. 


Fotogaléria: Špionážne fotky








Videá



Komentáre