Volkswagen Beetle Cabriolet - Karmann Edition

Po vzore dosluhujúceho Golfa VI Cabriolet prichádza na trh aj Beetle Cabriolet s dizajnom Karmann. Štýlový chrobák vychádza s výbavy Design, ktorá okrem toho obsahuje aj 18'' palcové disky z ľahkých zliatin "Twister", deflektor vetra, Park Assist, športové sedadlá, kožený volant, hliníkové pedále a typický Dashpad aj Beetle schránku v matnom hliníkovom prevedení.


Elektrická plátenná strecha dostala hnedé sfarbenie a taktiež aj poťahy sedadiel sú čiastočne v hnedej farbe.



Tohto krásavca bude možné objednať v siedmych farbách. Beetle Cabriolet Karmann bude poháňaný všetkými dostupnými motormi, ktoré začínajú tradičnou 1,2 TSI so 105 koňmi a končí najsilnejším 2,0 TSI 210 koňovým motorom. Na trh by mal pravdepodobne prísť asi v júni. V nemecku cena začína na čiastke 24 925 €.

______________________________________________________


Komentáre

  1. Tohle auto jsem nikdy moc nepochopil. Osobně na mě dělá dojem takové pojízdné vany na kolečkách, jestli mi rozumíte. Jako jasně, všichni víme, že to nemá být třeba Ferrari F40 nebo podobný vůz. To je jasná věc. Na druhou stranu by ale ta auta mohla taky trochu vypadat. A tohle je teda od VW hodně velký přestřel. Respektive ve své době byl.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára