Nový Volkswagen T-Roc - Nezľakne sa žiadnej prekážky!

Volkswagen chce s novým T-Roc-om vstúpiť do nového teritória menších crossoverov. Nový model T-Roc spája športový nadčasový dizajn s modernými technológiami a praktickosťou.

Na pomery Volkswagenu T-Roc láka na veľmi výrazný vzhľad, a to ako z vonku, tak aj z vnútra. Vonkajší pohľad nám ukazuje špecifickú prednú masku, s ktorou sa T-Roc odlišuje od ostatných modelov značky. Predné partie s rozdelenými svetlometmi (denné svietenie a smerovky sú umiestené zvlášť) vychádza z konceptu, ktorý debutoval už pred 3 rokmi. Oproti nemu však sériový model bude päťdverový. T-Roc zaujme nielen za svetla, ale aj za tmy, a to svojim špecifickým svetelným podpisom.



V interiéri sa môžeme tešiť na neobvyklé materiály alebo farebné dekorácie palubnej dosky na štýl nového Pola. Konkrétne vo videu prezentované žlté obloženie palubnej dosky vyzerá veľmi vkusne! Po novom Pole sa môžeme tešiť aj na novú generáciu Active Info Displeja, infotainment ale aj asistenčné systémy, ktoré už poznáme z modernizovaného Golfa.


Zhruba 4,35 metrov dlhý T-Roc bude zdieľa platformu Audi Q2, ktorému vlastne aj konkuruje. Z hľadiska motorov bude v ponuke trojvalec 1.0 TSI, štvorvalec 1.5 TSI a aj vrcholná verzia 2,0 TSI so 190 koňmi, k dispozícii budú aj naftové motory 1,6 TDI a 2,0 TDI. Na rozdiel od množstva konkurencie má T-Roc v ponuke aj pohon všetkých štyroch kolies 4Motion.

Oproti spomínanej súrodeneckej Q2jke bude určite T-Roc lacnejší a tým pádom určite preberie Audi nejakých zákazníkov. 

Predpredaj bude zahájený v novembri tohto roku!

Fotogaléria








Komentáre

  1. Kde je mu konec teď? Jako vlastně o tom autě nic moc nevím a to nám do Pneuservis Praha přijede za rok těch aut docela dost. A říkám si, že vlastně jako VW T-Roc jsem neviděl dost dlouho. No, ale třeba se pletu a jen se nějakým způsobem špatně dívám. Docela zajímavé zjištění nicméně. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára